Varumärken

Hårvård

Det finns många fördelar med lång erfarenhet. Som att det blir enkelt att välja de allra bästa hårvårdsprodukterna för dig. Därför har Klippbodan valt att använda det svenska och veganska märket Björk i all styling och hårvård.

Björks produkter är utvecklade och tillverkade i Sverige med högpresterande och skonsamma ingredienser som ger dig bra resultat med gott samvete - Haircare with a Puspose. Det gillar vi.


Läs om våra behandlingar.

Färg

JOICOs serie JoiColor System från Tendenz är vårt val när det kommer till färg. All färg som vi erbjuder finns i The JoiColor World. Färgprodukterna är unika eftersom de återuppbygger håret under färgningsprocessen!

Från samma märke erbjuder vi även en mer exklusiv hårvårdsserie.


Boka tid för färgning.

Björk

BJÖRK

Björk är ett svenskt, veganskt och cruelty-free varumärke, grundat av hårvårdsälskare, med en passion för att göra produkter som är bra för dig - och hållbara över tid.

"I hjärtat av västkusten grundades Björk, med en strävan av att göra professionell hårvård miljövänligare. När du väljer Björk, väljer du veganska, närproducerade och prisbelönta hårvårdsprodukter. Björks kemister utvecklar produkterna med hänsyn till dig, så väl som för vår jord. För att du ska känna dig trygg är Björk också certifierade av två oberoende organisationer, Naturskyddsföreningen och Vi-skogen."

Joico

JOICO JoiColor System

JOICOs serie JoiColor System från Tendenz är vårt val när det kommer till färg. 

 "JOICO prisbelönad och ledande aktör inom professionell hårvård i över 65 länder och erbjuder högkvalitativa färger och produkter. All färg som JOICO erbjuder finns i JoiColor System och har den gemensamma och unika egenskapen att den vårdar och reparerar håret samtidigt som det färgas, tack vare den unika teknologin Quadramine Complex. Alla färger kommer ge ett levande resultat med intensiva och rika nyanser med lång hållbarhet."