Behandlingar

Vår filosofi är enkel: om du är nöjd så är vi nöjda. Därför lyssnar vi noga till hur du vill ha ditt hår. Sedan ställer vi frågor, ger tips och råd. Först därefter greppar vi saxen och skrider till verket. Då vet vi att du får den frisyr eller stil som du önskar.

Kort sagt, vår målsättning är att du ska känna dig väl omhändertagen hos oss och nöjd med resultatet när du går hem. Skulle du ändå känna dig missnöjd - kom tillbaka för allt i världen så rättar vi till det! Tillsammans med dig fixar vi frisyren som du bär med glädje och stolthet.

Enklaste sättet att boka tid för någon av våra behandlingar är genom vår webbokning. Om du är osäker på val av bokning så rekommenderar vi att du ringer istället så hjälper vi dig. Kom ihåg att avboka av om du inte kan komma. Utebliven bokad tid debiteras.

Klippning och hårvård

Snyggt hår kräver selektiv hårvård - det får du hos oss.

Klippning: I varje klippning ingår tvätt, konsultation och styling. Du får även tips och råd om produkter som passar just ditt hår. 

Lyxkur: Precis vad det låter som. En superduper härlig och exklusiv salongsbehandling som får ditt hår att njut ända från rötterna. Behandlingen fungerar återuppbyggande och ger ditt hår en riktig volymboost. 

Unna dig själv en lyxkur i samband med en klippning (gärna en tråkig måndag, eller någon annan dag då du behöver det som mest). Eller överraska någon du tycker om med ett presentkort. Du kommer att bli poppis.

Behandlingar och färg

Vi tar hänsyn till just din hårtyp och anpassar varje behandling efter dina behov. 

Hos oss kan du får alla klassiska frisörbehandlingar som färgning, slingor och premanent.

Eller varför inte testa lite quick-fix med fantastiskt resultat på bara fem minuter. Vi bokar in dig på en halvtimme så att vi hinner i lugn och ro, men själva behandlingen tar faktiskt bara fem minuter!
(Med klippning tar det lite längre tid.)

New Blonde:  En snabbfärgning som ljusar upp din utväxt mellan slingbehandlingar. Fort var det gjort!

Reshade: En snabbfärgning för naturligt gråa hår. Reshade färgar in vita och ljusaste grått hår utan att se färgat ut. Du får en naturligt grå nyans med en djupare ton.

Uppgradera klippningen med en härlig lyxkur!