Information med anledning av Covid-19

Vi vill börja med att säga ett stort TACK till er som fortsätter boka era tider och kommer in för att handla, ni är guld värda. Vi älskar vårat jobb och vill kunna fortsätta ta hand om er.
Vi gör allt vi kan under rådande omständigheter för att ni ska känna er trygga i att fortsätta besöka oss. Vi följer alla riktlinjer vi får och vi som jobbar är friska och vid symptom så stannar vi hemma och det hoppas vi att ni också gör, hälsan är viktigast! 

Om du är i riskgrupp och vill vara ensam kund på salongen så ring oss, 0911-21 11 60, vi gör vårt bästa för att tillgodose ditt önskemål! 

Ni kan också stödja oss genom att köpa ett presentkort eller produkter. Om du inte har möjlighet att komma in här, så kontakta  oss för hemleverans inom närområdet eller någon annan lösning
 
Vi är flexibla och vi gör allt för att det ska kännas bra för just DIG att komma till oss

Veronica, Helena & Lisa

Lisa, Veronica och Helena - dina frisörerna hos Klippbodan i Piteå

Din frisör i Piteå

0911-21 11 60

I vår mysiga salong på Rådhustorget i Piteå träffar du tre glada och kreativa frisörer som trivs med sitt yrke och med varandra. Till Klippbodan kommer du för en skön stund i en lättsam och avslappnad miljö - samtidigt som du blir snygg i håret.

Vi håller koll på det senaste och klipper gärna till med en trendriktig frisyr. Men helt ärligt lyssnar vi hellre på dina önskemål än följer någon modegurus nycker.
Vi hjälper dig att hitta den frisyr som passar just dig och ditt hår - och har du tur prickar du in en dag med hembakat till kaffet. Välkommen!

Öppettider

Mån-tors: 08:30-18:00
Fre: 08:30-14:00
Drop-in i mån av tid.

Kom ihåg att avboka av om du inte kan komma. Utebliven bokad tid debiteras.

Priser

Alla priser är grundpriser. Beroende av produktval och tidsåtgång kan priserna variera något. 

Vi erbjuder även presentkort
i valfri valör.